Lasagne med skinke, spinat, crème fraîche og mozzarella

Lasagne med skinke, spinat, crème fraîche og mozzarella

Ny oppskrift
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
Lasagneplater
250 g
(Gluten, Egg)
Pizzasaus
1 pakke
Crème fraîche
1 pakke
(Laktose)
Kokt skinke i strimler
200 g
Revet mozzarella
150 g
(Melk, Laktose)
Spinat
50 g
Kinesisk hvitløk
1 stk
Restaurantsalat
75 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grønnsaker og ost til overs i kjøleskapet? Lag din egen vri på salaten!

Sett stekeovnen på 220 grader. 
Skrell og finhakk hvitløken. Bland hvitløken sammen med crème fraîchen, og smak til med salt og pepper. Skyll spinaten i kaldt vann. 
 Finn frem en stor ildfast form. Legg pizzasausen, lasagneplatene, crème fraîchen, skinken og spinaten lagvis i formen. Topp formen med mozzarellaen. Stek lasagnen i ovnen i ca. 25 minutter.
Skyll salaten og ha den i en serveringsskål. Topp salaten med litt olivenolje og salt.
Vel bekomme!