Svinebiff med fløtepoteter, stekt spisskål og gulrot
Ny oppskrift
Under 20 min
4 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Fløtepoteter
400 g
Gulrøtter
2 stk
Grønn spisskål
1 bit
Svinebiff
360 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 186 kcal
- Fett:
- 3 g
- Protein:
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt smør i stekepannen med gulrøttene og spisskålen mot slutten av steketiden, for ekstra god smak.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Ha fløtepotetene i en ildfast form. Stek formen i ovnen ca. 20 minutter, eller til fløtepotetene er gjennomvarme.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og tilsett litt olje. Stek kjøttet i ca. 2 minutter på hver side, og krydre det med salt og pepper. La det hvile frem til servering.
Skrell gulrøttene, og kutt dem i skiver. Kutt spisskålen i to omtrent like store båter. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og tilsett litt ny olje. Stek gulrøttene og spisskålen i 3–4 minutter, og krydre med salt.
Vel bekomme!