Svinebiff med fløtepoteter, stekt spisskål og gulrot

Svinebiff med fløtepoteter, stekt spisskål og gulrot

Ny oppskrift
Under 20 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Fløtepoteter
400 g
(Melk, Laktose)
Gulrøtter
2 stk
Grønn spisskål
1 bit
Svinebiff
360 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
186 kcal
Fett:
3 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt smør i stekepannen med gulrøttene og spisskålen mot slutten av steketiden, for ekstra god smak.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Ha fløtepotetene i en ildfast form. Stek formen i ovnen ca. 20 minutter, eller til fløtepotetene er gjennomvarme.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og tilsett litt olje. Stek kjøttet i ca. 2 minutter på hver side, og krydre det med salt og pepper. La det hvile frem til servering. 
Skrell gulrøttene, og kutt dem i skiver. Kutt spisskålen i to omtrent like store båter. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og tilsett litt ny olje. Stek gulrøttene og spisskålen i 3–4 minutter, og krydre med salt.
Vel bekomme!