Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- hvetemel
- olivenolje
- pepper
- salt
Rød paprika
1 stk
Pizzadeig
2 stk
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost
3 pakke
Pepperoni
100 g
Kokt skinke
100 g
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Fersk mozzarella
1 pakke
Tomatpesto
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek pizzaene hver for seg for best mulig resultat. Hvis du ikke har en kjevle tilgjengelig, kan du bruke en glassflaske til å kjevle ut pizzadeigen. Dette er et tilberedningsforslag. Sett gjerne sammen din egen pizza med råvarene som følger med, tilsett gjerne noe annet godt du har stående.
Sett stekeovnen på 250 grader.
Ha mel på hendene, og bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnene når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnene over på stekebrett med bakepapir.
Del tomaten i tynne skiver. Skyll og tørk ruccola. Kutt fersk mozzarella i terninger.
Rens og kutt paprika i skiver.
PIZZA CAPRESE Fordel pesto jevnt utover pizzabunnen, og dryss over revet ost, legg på tomatskiver og mozzarellaterninger.
Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccola, olivenolje, salt og pepper. Stek pizzaene i ovnen i 10–12 minutter.
MEAT LOVER Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen, og dryss over revet ost. Topp pizzaene med skinke, pepperoni og paprikaskiver. Stek pizzaene i ovnen i 10–12 minutter.
Vel bekomme!