Crispy kylling med wokkede grønnsaker, jasminris og søt chilisaus

Crispy kylling med wokkede grønnsaker, jasminris og søt chilisaus

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    Gulrøtter
    2 stk
    Rød paprika
    1 stk
    Hodekål
    300 g
    Jasminris
    250 g
    Crispy kyllinglårkjøtt
    600 g
    Sweet chili-saus
    170 g
    Næringsbergening (per porsjon)
    Energi:
    118 kcal
    Fett:
    0 g
    Karbohydrater:
    29 g
    Protein:
    1 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Stek grønnsakene hver for seg om barna foretrekker dem servert separat.

    Sett stekeovnen på 220 grader.
    Finn frem alle ingrediensene og basisvarene. Basisvarene er ingrdiensene i grønn skrift og følger ikke med i kassen. Finn også frem middels stor kjele, en ildfast form, en grønnsaksskreller, et skjærebrett, en kniv og en stekepanne, en stekespade eller en wokpanne. 
    Kok risen i den lille kjelen, som beskrevet på pakken. 
    Fordel kyllingen i den ildfaste formen. Stek formen i ovnen i ca. 15 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm. 
     Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Kutt paprikaen i staver, og kutt hodekålen i strimler. Varm opp stekepannen eller wokpannen til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 3–4 minutter. Beveg på grønnsakene med stekespaden mens de steker. Krydre med salt og pepper.
    Server chilisausen ved siden av.
    Vel bekomme!