Potet- og purreløksuppe med pepperoni, flatbrød og basilikumolje

Potet- og purreløksuppe med pepperoni, flatbrød og basilikumolje

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Potet- og purreløksuppe
800 g
(Melk, Laktose)
Pepperoni
100 g
Purreløk
1 stk
Basilikumolje
15 ml
Røros-flatbrød
2 pakke
(Hvete, Rug, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt revet parmesan i suppen for ekstra god smak!

Varm opp suppen (i posen) i en stor kjele med vann, på middels høy varme i ca. 15 minutter.
 Del purreløken i to på langs. Skyll purreløken, og kutt den i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek pepperonien og purren i 5–6 minutter, til purren er gyllen.
Drypp basilikumoljen over suppen ved servering. Server flatbrødet til retten.
Fun fact! Poteten er en av flere planter og grønnsaker som man har klart å dyrke i verdensrommet! Andre vekster inkluderer løk, kål, pak choy og ris.
Vel bekomme!