Potet- og purreløksuppe med pepperoni, flatbrød og basilikumolje
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Potet- og purreløksuppe
800 g
Pepperoni
100 g
Purreløk
1 stk
Basilikumolje
15 ml
Røros-flatbrød
2 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt revet parmesan i suppen for ekstra god smak!
Varm opp suppen (i posen) i en stor kjele med vann, på middels høy varme i ca. 15 minutter.
Del purreløken i to på langs. Skyll purreløken, og kutt den i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek pepperonien og purren i 5–6 minutter, til purren er gyllen.
Drypp basilikumoljen over suppen ved servering. Server flatbrødet til retten.
Fun fact! Poteten er en av flere planter og grønnsaker som man har klart å dyrke i verdensrommet! Andre vekster inkluderer løk, kål, pak choy og ris.
Vel bekomme!