Pannestekt gnocchi med aromasopp og grønne bønner, servert med ruccola- og mozzarellasalat
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- smør
Gnocchi
500 g
Grønne bønner
150 g
Kinesisk hvitløk
½ stk
Aromasopp
100 g
Ruccola
25 g
Cherrytomater
1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
Basilikumolje
15 ml
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 18 kcal
- Fett:
- 0 g
- Karbohydrater:
- 3 g
- Protein:
- 1 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du pinjekjerner liggende? Bruk dem i retten for en deilig ekstra krønsj!
Kok gnocchien som anvist på pakken.
Kutt de grønne bønnene i to. Skrell og finhakk hvitløken. Børst eventuell jord av soppen og kutt den i skiver.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen og bønnene i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Ha blandingen over i en serveringsskål, og krydre med salt og pepper.
Sil vannet av gnocchien, og drypp over litt olivenolje så den ikke klistrer seg sammen. Varm opp stekepannen til middels høy varme igjen, og ha i litt smør. Stek gnocchien i 2 minutter, til den har fått litt farge. Smak til med salt og pepper.
Skyll ruccolaen i kaldt vann. Kutt cherrytomatene i to. Ha ruccolaen over i en salatbolle, riv mozzarellaen over ruccolaen med hendene, og topp med tomatene og basilikumoljen.
Vel bekomme!