Pannestekt gnocchi med aromasopp og grønne bønner, servert med ruccola- og mozzarellasalat

Pannestekt gnocchi med aromasopp og grønne bønner, servert med ruccola- og mozzarellasalat

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Gnocchi
500 g
(Sulfitt, Hvete)
Grønne bønner
150 g
Kinesisk hvitløk
½ stk
Aromasopp
100 g
Ruccola
25 g
Cherrytomater
1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Basilikumolje
15 ml
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
18 kcal
Fett:
0 g
Karbohydrater:
3 g
Protein:
1 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du pinjekjerner liggende? Bruk dem i retten for en deilig ekstra krønsj!

Kok gnocchien som anvist på pakken.
Kutt de grønne bønnene i to. Skrell og finhakk hvitløken. Børst eventuell jord av soppen og kutt den i skiver.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen og bønnene i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Ha blandingen over i en serveringsskål, og krydre med salt og pepper.
 Sil vannet av gnocchien, og drypp over litt olivenolje så den ikke klistrer seg sammen. Varm opp stekepannen til middels høy varme igjen, og ha i litt smør. Stek gnocchien i 2 minutter, til den har fått litt farge. Smak til med salt og pepper.
 Skyll ruccolaen i kaldt vann. Kutt cherrytomatene i to. Ha ruccolaen over i en salatbolle, riv mozzarellaen over ruccolaen med hendene, og topp med tomatene og basilikumoljen. 
Vel bekomme!