Kremet kjøttdeiggryte med sopp og villris

Kremet kjøttdeiggryte med sopp og villris

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Villris
250 g
Villris
125 g
Rødløk
1 stk
Sjampinjong
200 g
Sjampinjong
100 g
Squash
1 stk
Kjøttdeig
700 g
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Lett crème fraîche
300 g
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha 2–3 skiver med brunost i sausen for en fyldigere smak. Server gjerne tyttebær ved siden av gryten.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell rødløken, og kutt den i skiver. Rens soppen for jord, og del den i to. Kutt squashen i terninger.
Varm opp en dyp stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 2–3 minutter på hver side, til den er gjennomstekt. Ha kjøttdeigen over på et fat. Stek rødløken, soppen og squashen i 2–3 minutter, til soppen og løken er gyllen. Ha kjøttdeigen tilbake i stekepannen sammen med grønnsakene, og ha i steinsoppulveret, 4 dl vann og crème fraîchen. La det hele småkoke i ca. 5 minutter, og smak til med salt og pepper. 
Vel bekomme!