Bakt potet med skinke, pepperoni, mais, ost og aioli

Bakt potet med skinke, pepperoni, mais, ost og aioli

Ny oppskrift
Under 45 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • laktosefritt smør
  • olje
Bakepoteter
2 stk
Grønn paprika
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Pepperoni
100 g
Kokt skinke i strimler
100 g
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Aioli
85 g
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Gratiner potetene noen ekstra minutter i ovnen etter topping, slik at osten smelter! Server i så fall aiolien ved siden av.

Sett stekeovnen på 240 grader.
Kutt bakepotetene i to på langs. Stikk noen hull i potetene med en gaffel, og pakk dem inn i aluminiumsfolie. Fordel bakepotetene utover et stekebrett, og stek dem i ovnen i ca. 40 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Kutt paprikaen i terninger. Sil laken av maiskornene. Ha paprikaen og maisen i separate serveringsskåler.
Skjær pepperoniskivene i strimler. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek pepperonien og skinken i 2–3 minutter. 
Riv Grana Padano-osten på et rivjern. Grav ut litt av kjernen på de ferdigstekte potetene og fyll potetene med litt laktosefritt smør, grønnsakene, skinken, pepperonien, aiolien og osten.
Vel bekomme!