Hoisinglaserte svinekoteletter med mangosalat og ris
4.05 (82)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Soya
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Jasminris
150 g
Svinekoteletter
500 g
Hoisinsaus
1 pakke
Koriander
1 bunt
Mango
1 stk
Agurk
½ stk
Restaurantsalat
75 g
Lime
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket chili i mangosalaten for litt bedre smak.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kotelettene i ca. 1 minutt på hver side, og krydre med salt og pepper. Ha kjøttet over i en ildfast form, tilsett hoisinsausen, og stek formen i ovnen i 10–12 minutter. La kjøttet hvile i 3–4 minutter før servering.
Skrell mangoen og kutt den og den halve agurken i terninger. Bland mangoen, agurken og retaurantsalaten sammen i en serveringsskål, og smak til med olivenolje og saft fra limen.
Grovhakk korianderen, og strø den over retten ved servering.
Fun fact! Mango er en av de mest spiste fruktene i verden, kun slått av banan! Mangoen har et høyt innhold av vitamin C. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for blant annet hudens og tannkjøttets normale funksjon.
Vel bekomme!