Hoisinglaserte svinekoteletter med mangosalat og ris

Hoisinglaserte svinekoteletter med mangosalat og ris

4.05 (82)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Jasminris
150 g
Svinekoteletter
500 g
Hoisinsaus
1 pakke
(Gluten, Soya)
Koriander
1 bunt
Mango
1 stk
Agurk
½ stk
Restaurantsalat
75 g
Lime
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket chili i mangosalaten for litt bedre smak.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kotelettene i ca. 1 minutt på hver side, og krydre med salt og pepper. Ha kjøttet over i en ildfast form, tilsett hoisinsausen, og stek formen i ovnen i 10–12 minutter. La kjøttet hvile i 3–4 minutter før servering.
 Skrell mangoen og kutt den og den halve agurken i terninger. Bland mangoen, agurken og retaurantsalaten sammen i en serveringsskål, og smak til med olivenolje og saft fra limen. 
Grovhakk korianderen, og strø den over retten ved servering.
Fun fact! Mango er en av de mest spiste fruktene i verden, kun slått av banan! Mangoen har et høyt innhold av vitamin C. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for blant annet hudens og tannkjøttets normale funksjon.
Vel bekomme!