Crispy kyllingsalat med fusilli og cæsardressing
4 (83)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Fusilli tricolore
200 g
Hjertesalat
1 stk
Agurk
½ stk
Tomat
1 stk
Kyllingnuggets
400 g
Cæsardressing
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp salaten med litt revet parmesan hvis du har det liggende!
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Skyll pastaen i kaldt vann når den er ferdigkokt.
Skyll hjertesalaten, den halve agurken og tomaten i kaldt vann. Del hjertesalaten i grove biter. Kutt agurken i skiver og tomaten i terninger. Bland alt sammen i en stor serveringsskål.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i ca. 4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Vend pastaen inn med salaten, og topp retten med kyllingen. Server cæsardressingen til retten.
Vel bekomme!