Crispy kyllingsalat med fusilli og cæsardressing

Crispy kyllingsalat med fusilli og cæsardressing

4 (83)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Fusilli tricolore
200 g
(Hvete)
Hjertesalat
1 stk
Agurk
½ stk
Tomat
1 stk
Kyllingnuggets
400 g
Cæsardressing
1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp salaten med litt revet parmesan hvis du har det liggende!

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Skyll pastaen i kaldt vann når den er ferdigkokt. 
 Skyll hjertesalaten, den halve agurken og tomaten i kaldt vann. Del hjertesalaten i grove biter. Kutt agurken i skiver og tomaten i terninger. Bland alt sammen i en stor serveringsskål. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i ca. 4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Vend pastaen inn med salaten, og topp retten med kyllingen. Server cæsardressingen til retten.
Vel bekomme!