Wraps med krydderstekt laks, syltet rødkålsalat og curry- og mangodressing
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- eddik 7 %
- olje
- pepper
- salt
- sukker
- vann
Eddik 7 %
½ dl
Sukker
1 dl
Vann
1½ dl
Syltet ingefær
1 pakke
Bladpersille
1 bunt
Finsnittet rødkål
200 g
Laksefilet
325 g
Sitruskrydder
1 pakke
Fullkornstortillaer
1 pakke
Curry- og mangodressing
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du ikke eddik 7 %, kan du fint bruke en annen type eddik.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok opp 0,5 dl eddik, 1 dl sukker og 1,5 dl vann. Sil laken av ingefæren og kutt den i strimler. Finhakk persillen. Ha rødkålen, ingefærstrimlene og persillen i en bolle. Hell over eddiklaken, og vend godt om. La kålsalaten stå på benken frem til servering. Smak til med salt og pepper.
Del fisken i strimler på ca. 1 cm på langs. Vend fisken i ønsket mengde av sitruskrydderet. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 2–3 ss olje. Stek fisken i 1–2 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter.
Fyll tortillalefsene med den krydderstekte laksen, kålsalaten og curry- og mangodressingen.
Vel bekomme!