Wraps med krydderstekt laks, syltet rødkålsalat og curry- og mangodressing

Wraps med krydderstekt laks, syltet rødkålsalat og curry- og mangodressing

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • eddik 7 %
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
  • vann
Eddik 7 %
½ dl
Sukker
1 dl
Vann
1½ dl
Syltet ingefær
1 pakke
Bladpersille
1 bunt
Finsnittet rødkål
200 g
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Fullkornstortillaer
1 pakke
(Hvete)
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du ikke eddik 7 %, kan du fint bruke en annen type eddik.

Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok opp 0,5 dl eddik, 1 dl sukker og 1,5 dl vann. Sil laken av ingefæren og kutt den i strimler. Finhakk persillen. Ha rødkålen, ingefærstrimlene og persillen i en bolle. Hell over eddiklaken, og vend godt om. La kålsalaten stå på benken frem til servering. Smak til med salt og pepper.
 Del fisken i strimler på ca. 1 cm på langs. Vend fisken i ønsket mengde av sitruskrydderet. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 2–3 ss olje. Stek fisken i 1–2 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter.
Fyll tortillalefsene med den krydderstekte laksen, kålsalaten og curry- og mangodressingen.
Vel bekomme!