Kryddermarinerte svinestrimler i maistortillaer med friske grønnsaker og guacamole
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- salt
Rødløk
1 stk
Sitron
½ stk
Salt
¼ ts
Agurk
1 stk
Rødt eple
1 stk
Maistortillaer
10 stk
Guacamole
1 pakke
Kryddermarinerte svinestrimler
350 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Den lettsyltede rødløken kan lages dagen i forveien, og holder seg utmerket i kjøleskapet.
Sett stekeovnen på 140 grader.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha rødløken i en serveringsskål, press over saften fra sitronen og krydre med litt salt. Bland godt sammen, og la blandingen stå frem til servering.
Kutt agurken og eplet i terninger.
Pakk maistortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, eller til det er gjennomstekt.
Fyll maistortillaene med svinestimlene, eple- og agurkterningene, den syltede rødløken og guacamolen.
Vel bekomme!