Kryddermarinerte svinestrimler i maistortillaer med friske grønnsaker og guacamole

Kryddermarinerte svinestrimler i maistortillaer med friske grønnsaker og guacamole

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
    • olje
    • salt
    Rødløk
    1 stk
    Sitron
    ½ stk
    Salt
    ¼ ts
    Agurk
    1 stk
    Rødt eple
    1 stk
    Maistortillaer
    10 stk
    Guacamole
    1 pakke
    Kryddermarinerte svinestrimler
    350 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Den lettsyltede rødløken kan lages dagen i forveien, og holder seg utmerket i kjøleskapet.

    Sett stekeovnen på 140 grader.
     Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha rødløken i en serveringsskål, press over saften fra sitronen og krydre med litt salt. Bland godt sammen, og la blandingen stå frem til servering. 
    Kutt agurken og eplet i terninger.
    Pakk maistortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
    Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, eller til det er gjennomstekt.
    Fyll maistortillaene med svinestimlene, eple- og agurkterningene, den syltede rødløken og guacamolen. 
    Vel bekomme!