Thai red curry med kyllingstrimler, jasminris og koriander

Thai red curry med kyllingstrimler, jasminris og koriander

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • salt
    Jasminris
    150 g
    Gul løk
    1 stk
    Rød paprika
    1 stk
    Gulrøtter
    2 stk
    Pak choy
    1 stk
    Rød currypaste
    50 g
    Kokosmelk
    1 stor boks
    Kyllinglårfilet
    180 g
    Lime
    1 stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Denne retten kan bli litt sterk! Smak deg forsiktig frem med currypasten.

    Tilbered risen som anvist på pakken. 
    Skrell og kutt løk i tynne skiver, og kutt paprika i tynne staver. Skrell gulrøtter, og kutt dem i skiver. Del lime i båter. Vask og strimle pak choy. Skjær kyllinglårfiletene i strimler. 
    Varm opp en dyp stekepanne eller en vid, tykkbunnet kjele til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter til den har fått en gyllen stekeskorpe. Ha i løk, paprika, gulrotskiver og pak choy, og stek videre i 2–3 minutter. Tilsett deretter kokosmelk, en tredjedel av pakken med currypaste. Smak til med mer currypaste til du får ønsket styrke. La det hele småkoke i 6–7 minutter.
    Server thai red curry med kylling, jasminris og limebåter. 
    Vel bekomme!