Stroganoff med kjøttdeig, ovnsbakt brokkoli og ris

Stroganoff med kjøttdeig, ovnsbakt brokkoli og ris

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
150 g
Kjøttdeig
350 g
Stroganoffbase
300 g
(Melk, Laktose)
Rød paprika
1 stk
Brokkoli
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du middagsgjester? Ha noen gulrotskiver og litt sopp i stroganoffen, og kok litt ekstra ris ved siden av!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Del brokkolien i buketter. Skrell brokkolistilken, og kutt den i skiver. Fordel brokkolibukettene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i 10–15 minutter. 
 Kutt paprikaen i tynne strimler. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i ca. 1 minutt på hver side, til den får en jevn stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen med en stekespade, ha i paprikaen, og stek videre i 3–4 minutter. Tilsett stroganoffbasen, og gi det hele et oppkok.
Vel bekomme!