Stroganoff med kjøttdeig, ovnsbakt brokkoli og ris
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Jasminris
150 g
Kjøttdeig
350 g
Stroganoffbase
300 g
Rød paprika
1 stk
Brokkoli
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du middagsgjester? Ha noen gulrotskiver og litt sopp i stroganoffen, og kok litt ekstra ris ved siden av!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Del brokkolien i buketter. Skrell brokkolistilken, og kutt den i skiver. Fordel brokkolibukettene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i 10–15 minutter.
Kutt paprikaen i tynne strimler. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i ca. 1 minutt på hver side, til den får en jevn stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen med en stekespade, ha i paprikaen, og stek videre i 3–4 minutter. Tilsett stroganoffbasen, og gi det hele et oppkok.
Vel bekomme!