Kylling i sataysaus med syrlig salat, koriander og jasminris

Kylling i sataysaus med syrlig salat, koriander og jasminris

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Peanøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
150 g
Agurk
1 stk
Rødløk
½ stk
Gulrot
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Lime
½ stk
Koriander
1 bunt
Strimlet kyllingfilet
350 g
Sataysaus
1 glass
(Peanøtter)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
230 kcal
Fett:
10 g
Protein:
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket chili og fiskesaus i salaten for mer smak!

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Kutt agurken i to, og bruk en skje til å skrape ut agurkkjernen. Skrell gulrøttene og rødløken. Kutt agurken, gulrøttene og ønsket mengde av rødløken i tynne skiver. Skrell og finhakk hvitløken og grovhakk korianderen. Bland agurken, gulrøttene, rødløken, hvitløken og korianderen sammen i en serveringsbolle. Smak til med saft fra limen, salt og pepper.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingstrimlene i 6–7 minutter, til de er gylne. Ha sataysausen i stekepannen, og la det småkoke i 4–5 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm. Om sausen blir for tørr, kan du ha litt vann i stekepannen.
Vel bekomme!