Svinekjøttboller i sataysaus med risnudler og wokede grønnsaker

Svinekjøttboller i sataysaus med risnudler og wokede grønnsaker

3.97 (166)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Kjøttboller av svin
400 g
(Soya, Melk, Laktose)
Sataysaus
1 glass
(Fisk, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø)
Risnudler
180 g
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Lime
1 stk
Nøttemiks
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm opp sataysausen for seg selv, og server den ved siden av!

Tilbered nudlene som anvist på pakken.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttbollene i ca. 4 minutter, eller til de er gjennomvarme, og ha over sataysausen. Tilsett ca. ½ dl vann i flasken, og skyll ut innholdet i stekepannen. Gi det hele et oppkok, og la det småkoke i 3–5 minutter.
 Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek wokmiksen i 4–5 minutter, eller til grønnsakene er gjennomstekte. Smak til med salt og pepper.
Kutt limen i båter. Grovhakk nøttemiksen, og strø den over retten ved servering.
Fun fact! Sataysaus er en asiatisk klassiker laget av peanøtter. Den kalles også peanøttsaus!
Vel bekomme!