Sitrusstrekt laks i tortilla med hjemmelaget kålsalat og curry- og mangodressing

Sitrusstrekt laks i tortilla med hjemmelaget kålsalat og curry- og mangodressing

Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • eddik 7 %
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Syltet ingefær
1 pakke
Koriander og kruspersille
½ pakke
Finsnittet rødkål
200 g
Finsnittet hodekål
250 g
Laksefilet
650 g
(Fisk)
Sitruskrydder
2 pakke
(Sulfitt)
Fullkornstortillaer
12 stk
(Hvete)
Curry- og mangodressing
2 pakke
(Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tortillaene kan også varmes enkeltvis i en tørr stekepanne på høy varme, i 5–6 sekunder på hver side.

Sett stekeovnen på 200 grader. 
Kok opp 1 dl eddik, 1 ½ dl sukker og 2 dl vann i en kjele. Har du ikke eddik 7 %, kan du bruke en annen type eddik.
Sil laken av ingefæren. Kutt ingefæren i strimler, og grovhakk kruspersillen fra urtepakken. Bland persillen, ingefæren, rødkålen og hodekålen i en serveringsskål, og vend inn eddiklaken fra punkt 2. Smak til med salt og pepper. 
Skjær laksen i strimler, og vend strimlene i sitruskrydderet. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek fisken i 2–3 minutter. 
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Fyll tortillaene med laksen, kålsalaten og curry- og mangodressingen. 
Vel bekomme!