Panert torsk i wrap med ingefærrømme, koriander, lime og chili

Panert torsk i wrap med ingefærrømme, koriander, lime og chili

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Panert torsk
    360 g
    (Fisk, Hvete)
    Fullkornstortillaer
    4 stk
    (Hvete)
    Hjertesalat
    1 pakke
    Koriander
    1 bunt
    Rød chili
    1 stk
    Lime
    1 stk
    Agurk
    1 stk
    Tomat
    1 stk
    Lettrømme
    150 g
    (Melk, Laktose)
    Ingefær
    1 bit
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Finriv litt hvitløk på et rivjern og bland den inn i rømmen!

    Sett stekeovnen på 220 grader. 
    Riv bladene av hjertesalaten, grovhakk korianderen, og kutt chilien i skiver. Kutt agurken i staver. Del tomaten i fire, ta ut innmaten og strimle tomaten. Ha salaten, korianderen, chilien, agurken og tomaten over i en serveringsskål.
    Legg fisken i en ildfast form, og stek formen midt i ovnen i ca. 10 minutter.
     Skrell ingefæren, og finriv ingefæren og limeskallet (kun det grønne) på et rivjern. Del limen i to. Bland limeskallet, saften fra halve limen og ingefæren med rømmen.
    Varm tortillaene midt i ovnen i ca. 2 minutter.
    Server tortillaene med fisken, hjertesalaten, agurken og tomaten. Topp retten med ingefærrømmen, chilien og korianderen.
    Vel bekomme!