Panert torsk i wrap med ingefærrømme, koriander, lime og chili
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
Panert torsk
360 g
Fullkornstortillaer
4 stk
Hjertesalat
1 pakke
Koriander
1 bunt
Rød chili
1 stk
Lime
1 stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Lettrømme
150 g
Ingefær
1 bit
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finriv litt hvitløk på et rivjern og bland den inn i rømmen!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Riv bladene av hjertesalaten, grovhakk korianderen, og kutt chilien i skiver. Kutt agurken i staver. Del tomaten i fire, ta ut innmaten og strimle tomaten. Ha salaten, korianderen, chilien, agurken og tomaten over i en serveringsskål.
Legg fisken i en ildfast form, og stek formen midt i ovnen i ca. 10 minutter.
Skrell ingefæren, og finriv ingefæren og limeskallet (kun det grønne) på et rivjern. Del limen i to. Bland limeskallet, saften fra halve limen og ingefæren med rømmen.
Varm tortillaene midt i ovnen i ca. 2 minutter.
Server tortillaene med fisken, hjertesalaten, agurken og tomaten. Topp retten med ingefærrømmen, chilien og korianderen.
Vel bekomme!