Hvit pizza med rødbeteskiver, valnøtter, syltet rødløk og dill
Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Bløtdyr·
- Lupin·
- Egg·
- Gluten·
- Valnøtter·
- Melk·
- Nøtter·
- Soya·
- Nøtter·
- Selleri
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- hvetemel
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Rødbete
1 stk
Fersk pizzadeig
1 pakke
Crème fraîche
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
Dill
1 pakke
Valnøtter
1 pakke
Syltet rødløk
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend rødbeteskivene i litt balsamico og flytende honning før du steker dem i ovnen.
Sett stekeovnen på 250 grader.
Skrell rødbeten, og kutt den i skiver. Fordel rødbeteskivene utover et stekebrett, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brettet i ovnen i 15 minutter.
Ha litt mel på hendene, og bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel på og under bunnen mens du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnen over på et stekebrett med bakepapir.
Fordel crème fraîchen jevnt utover pizzabunnen, og strø over mozzarellaen. Stek pizzaen på nederste rille i ovnen i 8–12 minutter, til osten er gyllen.
Grovhakk valnøttene. Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og rist valnøttene i 2–3 minutter.
Grovhakk dillen, og topp pizzaen med de ovnsbakte rødbeteskivene, valnøttene, den syltede rødløken, dillen og litt olivenolje.
Vel bekomme!