Linguini med kylling, paprikapesto, aromasopp og erter

Linguini med kylling, paprikapesto, aromasopp og erter

4 (69)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Mandler
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Kyllingfilet uten skinn
250 g
Gul løk
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Aromasopp
100 g
Linguine
250 g
(Hvete)
Grønne erter
125 g
Paprikapesto
1 glass
(Mandler, Cashewnøtter, Melk)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kyllingfiletene kan også stekes hele, og deles i skiver før servering.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Ha godt med vann i kjelen slik at det er plass til ertene i punkt 3.
Skrell og finhakk løken og hvitløken. Børst eventuelle jordrester av soppene og kutt dem i fire. Skjær kyllingen i biter. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingbitene i 3–4 minutter, eller til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper. Legg kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen og stek soppen, løken og hvitløken i 3–4 minutter, eller til løken og soppen er gyllen. Ha kyllingen tilbake i stekepannen, sammen med soppen, løken og hvitløken.
 Kok ertene i vannet med pastaen det siste minuttet av pastaens koketid. Sil vannet av pastaen og ertene, ha dem tilbake i kjelen, og bland inn paprikapestoen.
Riv Grana Padano-osten over retten ved servering. 
Fun fact! På engelsk heter paprika bell pepper, som viser til den klokkeformede fasongen. Paprika er den mildeste av pepperfruktene, og smaken er søt og aromatisk.
Vel bekomme!