Lettsaltet torsk med stuede gulrøtter, baconterninger og småpoteter

Lettsaltet torsk med stuede gulrøtter, baconterninger og småpoteter

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Gulrøtter
200 g
Småpoteter
300 g
Bechamelsaus
300 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Lettsaltet torskefilet
375 g
(Fisk)
Baconterninger
150 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt revet muskattnøtt i de stuede gulrøttene.

Sett stekeovnen på 220 grader. Sett en kjele med ca. 1 liter vann på kok. 
Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
Kutt gulrøttene i skiver. Kok gulrotskivene i vannet fra punkt 1 i ca. 3 minutter.
Fordel fisken i en ildfast form, og stek formen i ovnen i 10–12 minutter.
 Sil vannet av gulrøttene, ha bechamelsausen i kjelen, og gi det hele et lite oppkok. La gulrotstuingen stå på lav varme frem til servering. Smak til med salt og pepper. 
Varm opp en tørr stekepanne, og stek baconterningene i 3–4 minutter, eller til de er gylne og sprø.
Vel bekomme!