Lettsaltet torsk med stuede gulrøtter, baconterninger og småpoteter
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Gulrøtter
200 g
Småpoteter
300 g
Bechamelsaus
300 g
Lettsaltet torskefilet
375 g
Baconterninger
150 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt revet muskattnøtt i de stuede gulrøttene.
Sett stekeovnen på 220 grader. Sett en kjele med ca. 1 liter vann på kok.
Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kutt gulrøttene i skiver. Kok gulrotskivene i vannet fra punkt 1 i ca. 3 minutter.
Fordel fisken i en ildfast form, og stek formen i ovnen i 10–12 minutter.
Sil vannet av gulrøttene, ha bechamelsausen i kjelen, og gi det hele et lite oppkok. La gulrotstuingen stå på lav varme frem til servering. Smak til med salt og pepper.
Varm opp en tørr stekepanne, og stek baconterningene i 3–4 minutter, eller til de er gylne og sprø.
Vel bekomme!