Kyllingkjøttboller i butter chicken-saus med jasminris, yoghurt og sprø papadams

Kyllingkjøttboller i butter chicken-saus med jasminris, yoghurt og sprø papadams

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
250 g
Grønne bønner
150 g
Gulrøtter
2 stk
Gul paprika
1 stk
Kyllingkjøttdeig
600 g
Garam masala
1 pakke
Butter chicken-paste
1 glass
Kokosmelk
1 stor boks
Papadams
1 pakke
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til yoghurten med litt finhakket hvitløk, salt og pepper.

Sett stekeovnen på 230 grader. 
Tilbered risen som anvist på pakken. 
Kutt aspargesbønnene i to. Skrell og kutt gulrøttene i skiver, og kutt paprikaen i strimler.
Bland kyllingkjøttdeigen sammen med garam masala-krydderet og ½ ts salt i en skål. Fukt hendene og form kjøttdeigen til små kjøttboller.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttbollene i 2–3 minutter, eller til de har en jevn stekeskorpe. Legg kjøttbollene over på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen, og stek gulrøttene, paprikaen og aspargesbønnene i 2–3 minutter. Tilsett butter chicken-pasten og kokosmelken, og gi det hele et raskt oppkok. Ha i kjøttbollene og la dem trekke i sausen i 3–4 minutter. Smak til med salt og pepper.
Tilbered papadamene som anvist på pakken.
Server yoghurten til retten!
Vel bekomme!