Kremet høstgryte med svinekjøtt, grønnsaker og farfallepasta

Kremet høstgryte med svinekjøtt, grønnsaker og farfallepasta

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Farfalle
200 g
(Gluten)
Rødløk
1 stk
Squash
1 stk
Minisjampinjong
100 g
Rød paprika
1 stk
Nakkekoteletter
360 g
Tomatpuré
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
55 kcal
Fett:
0 g
Karbohydrater:
11 g
Protein:
3 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha en teskje med dijonsennep i gryten for mer smak!

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell løken, og kutt løken og squashen i terninger. Rens soppen, og del den i fire. Kutt paprikaen i strimler.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Legg kjøttet over på en skjærefjøl, og la det hvile frem til servering.
 Ha litt ny olje i stekepannen, og stek løken, squashen, soppen og paprikaen i 2–3 minutter. Ha i halve pakken med tomatpuré og stek videre i ca. 2 minutter. Tilsett oksebuljongen, 1 dl vann, og crème fraîchen, og la det hele småkoke i 2–3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Skjær kjøttet i skiver og ha det tilbake i stekepannen før servering.
Vel bekomme!