Kremet høstgryte med svinekjøtt, grønnsaker og farfallepasta
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Farfalle
200 g
Rødløk
1 stk
Squash
1 stk
Minisjampinjong
100 g
Rød paprika
1 stk
Nakkekoteletter
360 g
Tomatpuré
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Crème fraîche
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 55 kcal
- Fett:
- 0 g
- Karbohydrater:
- 11 g
- Protein:
- 3 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha en teskje med dijonsennep i gryten for mer smak!
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell løken, og kutt løken og squashen i terninger. Rens soppen, og del den i fire. Kutt paprikaen i strimler.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Legg kjøttet over på en skjærefjøl, og la det hvile frem til servering.
Ha litt ny olje i stekepannen, og stek løken, squashen, soppen og paprikaen i 2–3 minutter. Ha i halve pakken med tomatpuré og stek videre i ca. 2 minutter. Tilsett oksebuljongen, 1 dl vann, og crème fraîchen, og la det hele småkoke i 2–3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Skjær kjøttet i skiver og ha det tilbake i stekepannen før servering.
Vel bekomme!