Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- hvetemel
- olivenolje
- pepper
- salt
Rød paprika
2 stk
Pizzadeiger
2 stk
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost
1 pakke
Pepperoni
1 pakke
Strimlet skinke
1 pakke
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Fersk mozzarella
1 pakke
Tomatpesto
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk råvarene som følger med oppskriften til å sette sammen din pizza. Har du andre oster, grønnsaker eller kjøttpålegg til overs i kjøleskapet? Lag din egen vri på pizzaene!
Sett stekeovnen på 250 grader.
Ha mel på hendene, og bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnene når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnene over på stekebrett med bakepapir.
Kutt tomaten og paprikaen i tynne skiver. Skyll ruccolaen i kaldt vann og tørk den med litt kjøkkenpapir. Skjær den ferske mozzarellaen i terninger.
Fordel pestoen jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Legg på tomatskivene og den ferske mozzarellaen, og stek pizzaen i ovnen i 10-12 minutter. Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccolaen og litt olivenolje, salt og pepper.
Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Topp pizzaen med skinken, pepperonien og paprikaen, og stek pizzaen i ovnen i 10-12 minutter.
Vel bekomme!