Tikka masala med kylling og kikerter servert med villris og appelsinsalat med granateple

Tikka masala med kylling og kikerter servert med villris og appelsinsalat med granateple

Ny oppskrift
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Cashewnøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Villrisblanding
125 g
Gul løk
1 stk
Kikerter
380 g
Skivet kyllingfilet
250 g
Tikka masala-paste
1 glass
(Cashewnøtter)
Kokosmelk
1 liten boks
Hjertesalat
1 stk
Granateple
1 stk
Appelsin
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til tikka masala-gryten med hvitløk, chili og ingefær.

Tilbered risen som anvist på pakken. 
Sil laken av kikertene og skyll dem i kaldt vann. Skrell løken og kutt den i skiver.
 Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen og løken i 3-4 minutter. Tilsett halvparten av tikka masala-pasten og stek videre i ca. 2 minutter. Ha i kikertene, kokosmelken og 1 dl vann, og kok opp. La det hele småkoke i 4-5 minutter, eller til kyllingen er gjennomkokt. Smak til med salt og resten av tikka masala-pasten.
 Skyll salaten i kaldt vann og riv den i biter. Kutt bunnen og toppen av granateplet, og kutt det deretter forsiktig på langs med en kniv før du brekker det i to. Ta ut granateplefrøene med fingrene. Skrell appelsinen og del kjøttet i fileter. Bland salaten sammen med appelsinen og granateplekjernene i en serveringsskål, og krydre med litt pepper. 
Vel bekomme!