Ovnsbakte kyllinglår med sukkererter, pasta og paprikasaus

Ovnsbakte kyllinglår med sukkererter, pasta og paprikasaus

Ny oppskrift
Under 35 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Kyllinglårklubber
1200 g
Linguine
500 g
(Hvete)
Blomkål
1 stk
Sukkererter
1 pakke
Paprikasaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
219 kcal
Fett:
1 g
Karbohydrater:
44 g
Protein:
9 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Del kyllinglåret i leddet for kortere tilberedningstid!

Sett stekeovnene på 220 grader.
Finn frem alle ingrediensene og basisvarene, en ildfast form eller et stekebrett, en kokkekniv, en mellomstor kjele og en liten kjele. 
Fordel kyllingen i en ildfast form eller på et stekebrett med bakepapir. Ha over litt olje, salt og pepper, og stek kyllingen i ovnen i 25–30 minutter.
Tilbered pastaen i den mellomstore kjelen som anvist på pakken. 
Ha paprikasausen i den lille kjelen og gi den et lite oppkok. La den stå på lav varme frem til servering. 
Kutt blomkålen i buketter, og kok bukettene i vannet sammen med pastaen de siste 2–3 minuttene av pastaens koketid. Ha i sukkerertene det siste minuttet. 
Fun fact! På fransk kalles sukkererter «mange tout», det betyr faktisk «spis alt»!
Vel bekomme!