Pepperonipizza med hvit pizzasaus og aromasopp servert med ruccolasalat

Pepperonipizza med hvit pizzasaus og aromasopp servert med ruccolasalat

4.11 (62)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Pizzabunner
1 pakke
(Hvete, Rug)
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Banansjalottløk
1 stk
Aromasopp
100 g
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Pepperoni
1 pakke
Ruccola
1 pakke
Tomat
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du har litt kokt skinkepålegg, kan du skjære noen skiver i strimler og ha på pizzaen i tillegg til pepperonien!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Legg pizzabunnene på et stekebrett eller på en rist med bakepapir. Fordel crème fraîchen utover bunnene med en slikkepott eller en skje.
Skrell banansjalottløken, og kutt den og aromasoppen i tynne skiver.
 Strø mozzarellaen over pizzabunnene, og fordel pepperonien, soppen og halvparten av banansjalottløken på toppen av osten. Stek pizzaene i ovnen i ca. 10 minutter.
 Kutt tomaten i små terninger. Bland resten av banansjalottløken og tomaten sammen med ruccolaen i en skål. Smak til med olivenolje, salt og pepper.
Ha litt olivenolje på pizzaene før servering.
Fun fact! Ruccola er egentlig ikke en salat, men en italiensk kåltype. Den har en krydret, sennepsaktig smak, hvilket gjør den perfekt til å sette et skarpt og krydret preg på blant annet salater, lasagne, pizza og pastaretter.
Vel bekomme!