Wraps med mangoglasert kylling, guacamole og salat
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olje
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Guacamole
1 pakke
Norsk eple
1 stk
Fullkornstortillaer
4 stk
Skivet kyllingfilet
350 g
Mangochutney
1 glass
Garam masala
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek kjøttet i to omganger for best resultat.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt enden av salaten og skyll bladene i kaldt vann. Kutt salatbladene i strimler. Kutt paprikaen og eplet i terninger. Ha grønnsakene og guacamolen i separate skåler for servering.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 3-4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med ønsket mengde av garam masalakrydderet, og vend inn mangochutneyen.
Vel bekomme!