Tempurafisk i wrap med maissalsa og tacodressing

Tempurafisk i wrap med maissalsa og tacodressing

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • bakepapir (kan sløyfes)
Tempurafisk
300 g
(Gluten, Fisk, Laktose)
Tomat
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Strimlet kålsalat
120 g
Agurk
1 stk
Hvetetortillaer
1 pakke
(Hvete)
Lettrømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Three spice
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket koriander i maissalsaen!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek brettet i ovnen  12–15 minutter, eller til fisken er gyllen og sprø.
Skyll tomaten, og kutt den i små terninger. Hell laken av maisen, og ha den i en skål sammen med tomatterningene. Skyll den strimlede kålsalaten, og legg den i en skål for seg selv. Skyll agurken, og kutt den i staver.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 3–4 minutter.
Bland ønsket mengde tacokrydder og rømmen sammen i en serveringsskål.
Server fisken med tortillaene, tomatene, maisen, den strimlede kålsalaten, agurken og dressingen.
Fun fact! Mais er verdens største kornart og utgjør 40 % av den samlede kornforsyningen i verden!
Vel bekomme!