Tacogryte med kyllingkjøttdeig og gulrot servert med rømme, nachochips og koriander

Tacogryte med kyllingkjøttdeig og gulrot servert med rømme, nachochips og koriander

Ny oppskrift
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Gul løk
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Kyllingkjøttdeig
360 g
Hakkede tomater
400 ml
Oksebuljong
1 pakke
Three spice
1 pakke
Lettrømme
1½ dl
(Melk, Laktose)
Urtesalt
1 pakke
Vårløk
1 pakke
Koriander
1 bunt
Nachochips
1 pakke
Lime
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha nachochipsene i en ildfast form med litt ost, og gratiner dem i ovnen til osten har smeltet.

Skrell og finhakk løken. Skrell gulrøttene, og kutt dem i terninger.
Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttdeigen i 3–4 minutter. Tilsett løken, gulrøttene, de hakkede tomatene, oksebuljongen, tacokrydderet og 3 dl vann. Gi det hele et oppkok, og la det småkoke i 10–15 minutter. Smak til med salt.
Finhakk vårløken og korianderen. Hell rømmen over i en serveringsskål, og vend inn vårløken, korianderen og urtesaltet. Smak til med saft fra limen.
Server retten med nachochipsene.
Vel bekomme!