Tacogryte med kyllingkjøttdeig og gulrot servert med rømme, nachochips og koriander
Ny oppskrift
Under 20 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
Gul løk
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Kyllingkjøttdeig
360 g
Hakkede tomater
400 ml
Oksebuljong
1 pakke
Three spice
1 pakke
Lettrømme
1½ dl
Urtesalt
1 pakke
Vårløk
1 pakke
Koriander
1 bunt
Nachochips
1 pakke
Lime
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha nachochipsene i en ildfast form med litt ost, og gratiner dem i ovnen til osten har smeltet.
Skrell og finhakk løken. Skrell gulrøttene, og kutt dem i terninger.
Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttdeigen i 3–4 minutter. Tilsett løken, gulrøttene, de hakkede tomatene, oksebuljongen, tacokrydderet og 3 dl vann. Gi det hele et oppkok, og la det småkoke i 10–15 minutter. Smak til med salt.
Finhakk vårløken og korianderen. Hell rømmen over i en serveringsskål, og vend inn vårløken, korianderen og urtesaltet. Smak til med saft fra limen.
Server retten med nachochipsene.
Vel bekomme!