Kyllingvinger med grønnsaker, jasminris og søt chilisaus
Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
Jasminris
150 g
Sweet chili-saus
85 g
Gressløk
½ pakke
Overvinger av kylling med timian og hvitløk
480 g
Brokkoli
½ stk
Rødløk
1 stk
Gule cherrytomater
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 237 kcal
- Fett:
- 0 g
- Karbohydrater:
- 57 g
- Protein:
- 1 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du rester av gressløken? Ha den i en skål med kaldt vann, og sett den i kjøleskapet. Da holder den seg mye lenger.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt brokkolien i buketter, skrell og kutt løken i skiver og kutt cherrytomatene i to. Ha grønnsakene i en ildfast form, og legg kyllingvingene oppå grønnsakene. Ha over litt olje, og stek formen i ovnen i ca. 15 minutter.
Finhakk gressløken og server den og chilisausen til retten.
Vel bekomme!