Kyllingvinger med grønnsaker, jasminris og søt chilisaus

Kyllingvinger med grønnsaker, jasminris og søt chilisaus

Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    Jasminris
    150 g
    Sweet chili-saus
    85 g
    Gressløk
    ½ pakke
    Overvinger av kylling med timian og hvitløk
    480 g
    Brokkoli
    ½ stk
    Rødløk
    1 stk
    Gule cherrytomater
    ½ pakke
    Næringsbergening (per porsjon)
    Energi:
    237 kcal
    Fett:
    0 g
    Karbohydrater:
    57 g
    Protein:
    1 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Har du rester av gressløken? Ha den i en skål med kaldt vann, og sett den i kjøleskapet. Da holder den seg mye lenger.

    Sett stekeovnen på 220 grader.
    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Kutt brokkolien i buketter, skrell og kutt løken i skiver og kutt cherrytomatene i to. Ha grønnsakene i en ildfast form, og legg kyllingvingene oppå grønnsakene. Ha over litt olje, og stek formen i ovnen i ca. 15 minutter.
    Finhakk gressløken og server den og chilisausen til retten. 
    Vel bekomme!