Ovnsbakt lyrfilet i bechamelsaus med kokte poteter, rotmos og brokkoli

Ovnsbakt lyrfilet i bechamelsaus med kokte poteter, rotmos og brokkoli

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Poteter
1000 g
Lyrfilet
1000 g
(Fisk)
Bechamelsaus
500 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Timian og bladpersille
½ pakke
Rotmos
800 g
(Melk, Laktose)
Brokkoli
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kutt potetene i båter, og stek potetbåtene i ovnen i 20-25 minutter på 220 grader.

Sett stekeovnen på 200 grader. 
Kok potetene i lettsaltet vann i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Fordel fisken i en ildfast form, og hell over bechamelsausen. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter.
Ha rotmosen i en kjele og varm den opp på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
Del brokkolien i buketter, og skrell stilken og kutt den i biter. Kok brokkolien i 4-5 minutter.
Grovhakk persillen fra urtepakken, og topp retten med persillen ved servering. 
Vel bekomme!