Ovnsbakt lyrfilet i bechamelsaus med kokte poteter, rotmos og brokkoli
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
6 pers
6 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Poteter
1000 g
Lyrfilet
1000 g
Bechamelsaus
500 g
Timian og bladpersille
½ pakke
Rotmos
800 g
Brokkoli
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kutt potetene i båter, og stek potetbåtene i ovnen i 20-25 minutter på 220 grader.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok potetene i lettsaltet vann i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Fordel fisken i en ildfast form, og hell over bechamelsausen. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter.
Ha rotmosen i en kjele og varm den opp på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
Del brokkolien i buketter, og skrell stilken og kutt den i biter. Kok brokkolien i 4-5 minutter.
Grovhakk persillen fra urtepakken, og topp retten med persillen ved servering.
Vel bekomme!