Chipotlekrydret svin i maistortillas med grønnsaker, mangosalsa og guacamole

Chipotlekrydret svin i maistortillas med grønnsaker, mangosalsa og guacamole

Ny oppskrift
Under 40 min
15 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
    • olje
    • pepper
    • salt
    Mango
    1 stk
    Agurk
    1 stk
    Rødløk
    1 stk
    Rød chili
    1 stk
    Koriander
    1 bunt
    Tomater
    2 stk
    Kinesisk hvitløk
    1/2 stk
    Lime
    2 stk
    Guacamole
    1 pakke
    Maistortillaer
    20 stk
    Gulrøtter
    2 stk
    Hjertesalat
    1 stk
    Tomatsalsa
    1 beger
    Pulled pork
    650 g
    Chipotlemiks
    1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Lag mangosalsaen og guacamolen dagen i forveien for å spare tid!

    Sett stekeovnen på 150 grader.
    Skrell mangoen, og fjern stenen. Kutt mangoen og agurken i terninger. Skrell rødløken og finhakk den og chilien. Grovhakk korianderen, og kutt tomatene i terninger. Skrell og finhakk hvitløken. 
     Bland mangoen, halvparten av agurken, halvparten av rødløken, halvparten av korianderen og halvparten av chilien i en serveringsskål. Smak til med saft fra en halv lime.
    Bland guacamolen sammen med resten av chilien, resten av rødløken, resten av korianderen, hvitløken i en serveringsskål. Smak til med saft fra 1/4 lime.
    Pakk maistortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i ca. 15 minutter.
    Ha kjøttet (inkludert kraften) i en kjele, og varm det opp på middels varme. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler, og smak til med chipotlekrydderet. 
    Riv gulrøttene på et rivjern. Kutt enden av hjertesalaten, skyll bladene i kaldt vann, og kutt dem i grove biter. Kutt limen i båter. Fordel gulrøttene, salaten, limebåtene, resten av tomaten, resten av agurken og tomatsalsaen i skåler for servering.
    Sett grønnsakene, mangosalsaen, guacamolen, kjøttet og tomatsalsaen på bordet, og fyll maistortillaene med ønsket tilbehør! 
    Vel bekomme!