Kremet Ribollita med hvite bønner, grønnkål og portobellosopp
Ny oppskrift
Under 40 min
13 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Bygg·
- Havre·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Bakepoteter
1 stk
Selleristang
1 stk
Hvite bønner
2 pakke
Chipotlemiks
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Timian
1 bunt
Kremfløte
1 kartong
Grønnkål
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Sitron
1/2 stk
Grove bagetter
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 200 grader.
Varm bagettene som anvist på pakken.
Skrell løken og hvitløken. Kutt løken i terninger. Finhakk hvitløken. Skrell poteten og del den opp i terninger. Del selleristangen i skiver. Rens portobellosoppen og del dem i 2 også i skiver.
Hell ut laken fra bønnene.
Varm en gryte til medium høy varme med litt olje, 1 ts chili flakes og 1 ts chipotle. Tilsett løk og selleristang. Fres i 2 minutter. Ha så i sopp, poteter og hvitløk. Stek i 5 minutter før du tar i grønnsaksbuljong, 8 dl vann, timian og kremfløte. La suppen småkoke i 15- 20 minutter til potetene har blitt myke. Ha i bønnene og grønnkålen mot slutten av koketiden. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Topp gjerne med litt olivenolje og revet Grana Pando.
Vel bekomme!