Tortellini fylt med ricotta og spinat servert med kremet soppsaus, tomat, ruccola og Gran Biraghi-ost

Tortellini fylt med ricotta og spinat servert med kremet soppsaus, tomat, ruccola og Gran Biraghi-ost

Ny oppskrift
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Portobellosopp
3 stk
Minisjampinjong
200 g
Minipurreløk
1 stk
Kremfløte
6 dl
(Melk, Laktose)
Hønsebuljong
2 pakke
Sitron
1 stk
Tomater
3 stk
Ruccola
100 g
Tortelloni med ricotta og spinat
3 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med ristede pinjekjerner!

Sett en kjele med ca. 2 liter lettsaltet vann på kok. 
Skrell og finhakk løken og hvitløken. Kutt portebellosoppene og minisjampinjongene i skiver. Del purreløken i to på langs og skyll den i kaldt vann. Kutt purreløken i tynne skiver. Riv skallet (kun det gule) av sitronen på et rivjern. 
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek den gule løken, hvitløken og soppen i 2-3 minutter, til løken er blank. Ha i kremfløten og hønsebuljongen, og la det hele småkoke i 5–10 minutter. Smak til med salt, pepper og saft og skall fra sitronen. Vend inn purreløken rett før servering
Kutt tomatene i skiver og fordel skivene utover en tallerken. Skyll ruccolaen og fordel den over tomatskivene. Drypp over litt olivenolje. 
Kok tortellinien som anvist på pakken i vannet fra punkt 1. Sil av vannet og bland tortellinien sammen med den kremede soppen. 
Topp retten med Gran Biraghi-osten ved servering. 
Vel bekomme!