Grønn currywok med kyllingkjøttdeig, pak choy og rødløk, servert med fullkornsnudler
Ny oppskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- soyasaus
- sukker
Fullkornsnudler
100 g
Rødløk
1 stk
Pak choy
1 stk
Gulrot
1 stk
Sitrongress
1 stk
Kyllingkjøttdeig
360 g
Grønn currypaste
1 pakke
Kokosmelk
1 liten boks
Lime
1 stk
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok fullkornsnudlene i buljongvann for mer smak.
Skrell rødløken og gulroten. Kutt rødløken, gulroten og pak choyen i strimler. Knus sitrongresset med flatsiden av en kniv og kutt det i tre biter.
Varm opp en stor stekepanne eller en wokpanne med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttdeigen i 3-4 minutter. Tilsett halvparten av currypasten og sitrongresset, og stek videre i ca. 2 minutter. Legg kjøttblandingen over på en tallerken.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp igjen til middels høy varme. Stek rødløken og gulrøttene i 2-3 minutter. Ha kjøttblandingen tilbake i pannen og tilsett kokosmelken, 2 dl vann og 2 ss soyasaus. Kok opp, og la det småkoke i 5-6 minutter. Ha i pak choyen mot slutten av koketiden. Smak til med saft fra halve limen, resten av currypasten, mer soyasaus og litt sukker. Ta ut sitrongressbitene før servering.
Grovhakk ønsket mengde av korianderen, og kutt resten av limen i båter. Topp retten med korianderen og server limebåtene ved siden av.
Vel bekomme!