Tempurasei med ovnsbakte søtpoteter, asparges, grønne erter og bearnéssaus
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Asparges
250 g
Tempurasei
330 g
Grønne erter
125 g
Søtpoteter
2 stk
Potetkrydder
1 pakke
Bearnéssaus
220 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til bearnéssausen med litt sitronsaft.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skyll og skrell søtpotetene, og kutt dem i to på langs og deretter i skiver. Fordel søtpotetskivene utover et stekebrett med bakepapir, vend inn olje, salt og pepper, og stek brettet i ovnen i 15–20 minutter. Legg tempuraseien på brettet med søtpotetene de siste 5 minuttene av steketiden. Krydre søtpotetene med potetkrydderet ved servering.
Sett en kjele med ca. 1 liter vann på kok. Ha bearnéssausen (i posen) i vannet og kok den i ca. 5 minutter. Hell sausen over i en skål når den er gjennomvarm.
Fjern den nederste delen på hver asparges og skrell aspargesene. Kok aspargesene i 4–5 minutter, og ha i ertene de siste 2 minuttene av koketiden.
Vel bekomme!