Røkt svinekam i soppsaus med portobellosopp servert med brokkoli og rotmos
3.85 (79)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- smør
Røkt svinekam uten ben
350 g
Kremet soppsaus
1 pakke
Portobello
2 stk
Brokkoli
1 stk
Tomat
1 stk
Rotmos
500 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til rotmosen med litt sennep!
Varm opp rotmosen i en kjele på middels høy varme. Ha rotmosen over i en serveringsskål.
Kutt soppen i skiver.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt smør. Stek kjøttet i ca. 3 minutter på hver side, og legg kjøttet over på en tallerken.
Del brokkolien i mindre buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Kok brokkolien i 4–5 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen på begge sider.
Ha kjøttet tilbake i pannen, og ha i sausen. La det hele småkoke i 2–3 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt.
Kutt tomaten i båter og server den til retten.
Vel bekomme!