Chipotlebakte kyllinglårklubber med ovnsbakte grønnsaker, røstipoteter og rømmekolle
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Grillede kyllinglår
430 g
Chipotlemiks
1 pakke
Rødløk
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Grønne bønner
1 pakke
Rømmekolle
1 pakke
Bakepotet
1 stk
Maisstivelse
1 pakke
Egg
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finrevet eller presset hvitløk i potetblandingen for mer smak!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Legg kyllinglårklubbene i en smurt ildfast form. Vend inn litt olje og salt, og strø over ønsket mengde av chipotlemiksen. Stek kyllinglårklubbene i ovnen i 15-20 minutter.
Kutt rødløken og paprikaen i skiver, og kutt cherrytomatene i to. Ha rødløken, paprikaen, cherrytomatene og aspargesbønnene i en annen ildfast form, og vend inn litt olje og salt. Stek grønnsakene i ovnen i ca. 10 minutter.
Skrell bakepoteten, og grovriv den på et rivjern. Ha den revne poteten i en bolle, og vend inn en eggehvite, 1 ts maisstivelse, litt salt og pepper. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Legg små potetlapper i pannen, og stek dem i 4 minutter på hver side, til de er gylne og sprø på utsiden.
Server med rømmekollen.
Vel bekomme!