Urtemarinerte kyllingklubber med ovnsbakte potetbåter og rotgrønnsaker og bearnéssaus

Urtemarinerte kyllingklubber med ovnsbakte potetbåter og rotgrønnsaker og bearnéssaus

Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
700 g
Rotgrønnsaker i staver
800 g
(Selleri)
Kyllinglårklubber
1200 g
Urtemiks
2 pakke
(Sulfitt)
Bearnéssaus
2 pakke
(Fisk, Egg, Bygg, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha 2-3 hele hvitløksfedd og litt ferske urter med potetbåtene og grønnsakene i ovnen.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skyll potetene og kutt dem i båter. Fordel potetbåtene og rotgrønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje og salt og pepper. Stek brettet i ovnen i 20-25 minutter, eller til grønnsakene er gjennomstekte og gylne.
Fordel kyllingklubbene i en ildfast form, og vend inn 1-2 ss olje, urtemiksen og litt salt og pepper. Stek formen i ovnen, under potetene, i 20-25 minutter. 
Varm opp bearnéssausen i en liten kjele på lav varme. Rør om innimellom slik at sausen ikke svir seg.
Vel bekomme!