Urtepanert flyndre med kremet blomkålsalat og fullkornscouscous
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Fullkornscouscous
125 g
Bladpersille
1 pakke
Eple
1 stk
Crème fraîche
150 g
Blomkål
1 stk
Urtepanert flyndrefilet
300 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Press litt sitron over blomkålsalaten ved servering for friskere smak!
Tilbered couscousen som anvist på pakken.
Finhakk bladpersillen, og kutt eplet i terninger. Bland persillen, epleterningene og crème fraîchen sammen i en skål, og smak til med salt og pepper.
Kutt blomkålen i små buketter. Ha den i en serveringsskål, og vend inn epledressingen.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fisken i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gyllen og gjennomvarm.
Vel bekomme!