Urtepanert flyndre med kremet blomkålsalat og fullkornscouscous

Urtepanert flyndre med kremet blomkålsalat og fullkornscouscous

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Fullkornscouscous
125 g
(Hvete)
Bladpersille
1 pakke
Eple
1 stk
Crème fraîche
150 g
(Laktose)
Blomkål
1 stk
Urtepanert flyndrefilet
300 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Press litt sitron over blomkålsalaten ved servering for friskere smak!

Tilbered couscousen som anvist på pakken.
 Finhakk bladpersillen, og kutt eplet i terninger. Bland persillen, epleterningene og crème fraîchen sammen i en skål, og smak til med salt og pepper.
 Kutt blomkålen i små buketter. Ha den i en serveringsskål, og vend inn epledressingen. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fisken i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gyllen og gjennomvarm.
Vel bekomme!