Hoisinglaserte svineknoker med jasminris og strimlet wokmiks med lime

Hoisinglaserte svineknoker med jasminris og strimlet wokmiks med lime

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Svineknoker
2 stk
Hoisinsaus
100 g
(Gluten, Soya)
Jasminris
150 g
Strimlet wokmiks
200 g
Lime
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek wokmiksen med litt chiliflakes og revet ingefær for mer smak.

Sett stekeovnen på 220 grader. 
Legg svineknokene i en ildfast form, vend inn halvparten av hoisinsausen. Stek formen i ovnen i 15–18 minutter, eller til svineknokene er gjennomvarme.
Tilbered risen som anvist på pakken. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek wokmiksen i 4–5 minutter, og krydre med litt salt og pepper. Smak til med resten av hoisinsausen og saft fra limen. 
Fun fact! Hoisinsaus er en kinesisk saus som er laget av soyabønner, hvitløk, chili og krydder. Ordet hoisin er kinesisk for sjømat, selv om sausen vanligvis ikke inneholder ingredienser fra sjøen.
Vel bekomme!