Sticky chicken med stekte grønnsaker og eggnudler

Sticky chicken med stekte grønnsaker og eggnudler

4.03 (72)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
  • soyasaus
Skivet kyllingfilet
350 g
Mangochutney
1 glass
Strimlet wokmiks
200 g
Eggenudler
200 g
(Egg, Hvete)
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med litt ristede sesamfrø ved servering!

Skjær kyllingen i terninger.
 Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek kyllingen i 3–4 minutter. Tilsett 1 ss soyasaus, glasset med mangochutney og 1 ss smør, og stek videre i 4–5 minutter, til kyllingen er karamellisert. 
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Varm opp en kjele med litt olje til høy varme. Stek wokmiksen i 2–3 minutter. Smak til med salt og pepper. 
Finhakk ønsket mengde av korianderen, og strø den over kyllingen før servering. 
Vel bekomme!