Sticky chicken med stekte grønnsaker og eggnudler
4.03 (72)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
- soyasaus
Skivet kyllingfilet
350 g
Mangochutney
1 glass
Strimlet wokmiks
200 g
Eggenudler
200 g
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med litt ristede sesamfrø ved servering!
Skjær kyllingen i terninger.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek kyllingen i 3–4 minutter. Tilsett 1 ss soyasaus, glasset med mangochutney og 1 ss smør, og stek videre i 4–5 minutter, til kyllingen er karamellisert.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Varm opp en kjele med litt olje til høy varme. Stek wokmiksen i 2–3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Finhakk ønsket mengde av korianderen, og strø den over kyllingen før servering.
Vel bekomme!