Plukkfisk med purreløk servert med baconstekt brokkoli

Plukkfisk med purreløk servert med baconstekt brokkoli

3.78 (74)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • smør
Potetmos
500 g
(Melk, Laktose)
Purreløk
1 stk
Lettsaltet torskefilet
375 g
(Fisk)
Brokkoli
1 stk
Baconterninger
150 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt revet parmesan i potetmosen for ekstra god smak!

Varm opp potetmosen i en kjele på middels varme under omrøring. Smak til med litt salt og smør. 
 Del brokkolien i mindre buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og stek baconet i 2–3 minutter. Tilsett deretter brokkolien, og stek videre i ca. 3 minutter.
 Skyll purreløken godt, og kutt ønsket mengde av purreløken i tynne skiver. Skjær fisken i terninger, og vend fisken og purreløken forsiktig inn i potetmosen. La det hele trekke i 6–7 minutter. Smak til med pepper før servering. 
Vel bekomme!