Plukkfisk med purreløk servert med baconstekt brokkoli
3.78 (74)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- smør
Potetmos
500 g
Purreløk
1 stk
Lettsaltet torskefilet
375 g
Brokkoli
1 stk
Baconterninger
150 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt revet parmesan i potetmosen for ekstra god smak!
Varm opp potetmosen i en kjele på middels varme under omrøring. Smak til med litt salt og smør.
Del brokkolien i mindre buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og stek baconet i 2–3 minutter. Tilsett deretter brokkolien, og stek videre i ca. 3 minutter.
Skyll purreløken godt, og kutt ønsket mengde av purreløken i tynne skiver. Skjær fisken i terninger, og vend fisken og purreløken forsiktig inn i potetmosen. La det hele trekke i 6–7 minutter. Smak til med pepper før servering.
Vel bekomme!