Soppsuppe med sjampinjong, rosmarin og crème fraîche
3.75 (69)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Soppsuppe
800 g
Minisjampinjong
100 g
Crème fraîche
150 g
Rosmarin og kruspersille
½ pakke
Kjerneblanding
50 g
Rustikke multibrød
2 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server multibrødene med litt godt hvitløkssmør.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Finhakk rosmarinen fra urtepakken, og kutt soppen i skiver.
Varm opp en kjele med litt olje til middels varme. Stek ca. 1 ss av rosmarinen i 2 minutter. Hell soppsuppen i kjelen, og la den småkoke i 8–10 minutter. Smak til suppen med resten av rosmarinen og litt salt.
Varm opp en stekepanne med 2 ss smør til middels høy varme. Stek soppen i 3–4 minutter, til den der gyllen. Krydre med litt pepper.
Varm de steinovnsbakte multibrødene i ovnen i 4–5 minutter.
Topp suppeskålene med crème fraîchen, kjerneblandingen og den stekte soppen, og server multibrødene ved siden av.
Vel bekomme!