Soppsuppe med sjampinjong, rosmarin og crème fraîche

Soppsuppe med sjampinjong, rosmarin og crème fraîche

3.75 (69)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Soppsuppe
800 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Minisjampinjong
100 g
Crème fraîche
150 g
(Laktose)
Rosmarin og kruspersille
½ pakke
Kjerneblanding
50 g
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server multibrødene med litt godt hvitløkssmør.

Sett stekeovnen på 220 grader. 
Finhakk rosmarinen fra urtepakken, og kutt soppen i skiver. 
Varm opp en kjele med litt olje til middels varme. Stek ca. 1 ss av rosmarinen i 2 minutter. Hell soppsuppen i kjelen, og la den småkoke i 8–10 minutter. Smak til suppen med resten av rosmarinen og litt salt. 
Varm opp en stekepanne med 2 ss smør til middels høy varme. Stek soppen i 3–4 minutter, til den der gyllen. Krydre med litt pepper.
Varm de steinovnsbakte multibrødene i ovnen i 4–5 minutter. 
Topp suppeskålene med crème fraîchen, kjerneblandingen og den stekte soppen, og server multibrødene ved siden av. 
Vel bekomme!