Svinekam i kremet appelsinsaus med fløtegratinerte poteter og brokkoli- og blomkålbuketter
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Svinekam
350 g
Kremet appelsinsaus
1 pakke
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Fløtepoteter
400 g
Revet mozzarella
100 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt hvitløk i stekepannen sammen med brokkolien og blomkålen for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Ha fløtepotetene i en ildfast form, og topp formen med mozzarellaen. Stek formen i ovnen i 15–20 minutter, til osten er gyllen og fløtepotetene er gjennomvarme.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Krydre kjøttet med salt og pepper, og stek det i 2–3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Hell appelsinsausen over kjøttet, skru ned varmen, og la kjøttet trekke i sausen i 2–3 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt smør til middels høy varme. Stek brokkoli- og blomkålbukettene i 3–4 minutter, og smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!