Pasta bolognese med italiensk ost, cherrytomater og ruccola
3.93 (89)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
Linguine
250 g
Bolognesesausbase
1 pakke
Oregano
1 pakke
Ruccola
50 g
Cherrytomater
250 g
Grana Padano
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til bolognesen med finhakket hvitløk og chili for mer smak.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet pastaen, og vend inn litt olivenolje før servering.
Hell bolognessausen i en kjele, kok opp, og la den småkoke i 5–6 minutter. Smak til med basilikum- og oreganokrydderet, salt og pepper.
Skyll ruccolaen i kaldt vann, og kutt cherrytomatene i to. Riv Grana Padano-osten på et rivjern.
Topp bolognesen med cherrytomatene, ruccolaen og osten.
Fun fact! Ruccola er egentlig ikke en salat, men en italiensk kåltype. Den har en krydret, sennepsaktig smak, hvilket gjør den perfekt til å sette et skarpt og krydret preg på blant annet salater, lasagne, pizza og pastaretter.
Vel bekomme!