Kyllingkorma med paprika, brokkoli, mangochutney og ris
3.98 (80)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sennep·
- Mandler
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Basmatiris
125 g
Rød paprika
1 stk
Skivet kyllingfilet
450 g
Garam masala
1 pakke
Kormapaste
1 glass
Kokosmelk
1 stor boks
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Spinat
50 g
Mangochutney
1 glass
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server nanbrød og tzatziki til retten.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt ønsket mengde av paprikaen i terninger.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Krydre kyllingen med salt, pepper og garam masalakrydderet. Stek kyllingen i ca. 1 minutt på hver side, til den har fått en stekeskorpe. Tilsett paprikaen og kormapasten, og stek videre i ca. 2 minutter.
Rør kokosmelken inn med kyllingblandingen fra punkt 3. Tilsett brokkoli- og blomkålbukettene og skru ned til middels varme. La kormaen trekke under lokk i 4–5 minutter, eller til kyllingen er gjennomkokt. Vend inn spinaten rett før servering og smak til med salt og pepper.
Server kormaen med risen og mangochutneyen.
Fun fact! Korma er en indisk matrett som består av kjøtt eller grønnsaker som er gratinert med blant annet yoghurt og krydder. Kormapasten i denne retten består av en blanding av spennende krydderurter, blant annet koriander og spisskummen.
Vel bekomme!