Panert torsk med råkostsalat, pasta farfalle og gressløksaus

Panert torsk med råkostsalat, pasta farfalle og gressløksaus

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • pepper
  • salt
  • smør
  • sukker
Gulrøtter
400 g
Epler
2 stk
Sitron
1 stk
Panert torsk
720 g
(Fisk, Hvete)
Lettmelk
5 dl
(Melk, Laktose)
Gressløk
½ pakke
Pasta farfalle
400 g
(Gluten)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du urter til overs? Legg dem i en skål med kaldt vann og sett dem kjølig. Da holder de seg lenger.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Finn frem alle ingrediensene og basisvarene, to middels store kjeler, en ildfast form, et rivjern, en serveringsskål, en kokkekniv og en sleiv eller noe annet du kan røre i sausen med. 
Tilbered pastaen i en kjele slik som anvist på pakken.
Legg fisken i den ildfaste formen, og stek den i ovnen i ca. 15 minutter, eller til den er gjennomvarm.
Skrell gulrøttene. Riv gulrøttene og eplene på rivjernet og bland dem sammen i serveringsskålen med 1 ts sukker. Smak til med saft fra sitronen.
Smelt 2 ss smør i den andre kjelen, og rør inn 2 ss hvetemel. Tilsett ca. 4 dl melk, litt og litt, under omrøring, og kok opp. La sausen småkoke på lav varme frem til servering. Finhakk ønsket mengde av gressløken. Smak til med salt og pepper, og vend inn gressløken før servering.
Vel bekomme!